opc_loader

Wensenlijst

Brazilian butt liftWhatsApp Image 2018-11-20 at 16.04.59
Wanneer het gaat om het ideale vrouwenfiguur, spelen billen een belangrijke rol. De rondingen van een vrouw vergen veel verzorging en trainingen, om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn.  Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem deze niet goed te kunnen vormen. Wij hebben daar een oplossing voor namelijk de Brazillian Butt lift behandling!! Bij de Brazilian Butt Lift behandeling maken wij gebruik van vacuüm therapie hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd.


 

Wat is Brazilian Butt lift nou precies?

De brazilian butt lift is een behandeling die bestaat uit vacuümtherapie. De vacuüm therapie is een non-invasieve manier om de billen te sculpten. De behandeling helpt bij het mobiliseren van de vetcellen naar de gewenste plekken. Naast het verplaasten van uw vetten, worden de billen gelift en omhoog gepompt. Hierdoor worden de billen niet alleen gevormd, maar wordt eventuele cellulitis verminderd door de vacuümtherapie. Tijdens de behandeling wordt er een cup op de billen geplaats en wordt er door een pompje langzaam lucht uit de cup gezogen. Dit resulteert in zwelling en uitbreiden van de aanwezige vetcellen. Resultaat hierdoor is volle, ronde billen!

Is de behandeling pijnlijk ?

Nee, de behandeling is pijnloos, wél kan u de eerste paar dagen een rood/blauwe plek rondom je billen krijgen door de vacuüm cupping.

Is de behandeling schadelijk?


Integendeel zijn de behandelingen juist heel goed voor uw lichaam! De behandeling bevordert onderandere de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen, vermindert cellulitis en klonterige vetafzetting. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbaar manier.

Dit is dus een behandeling zonder injecties of ingrepen!

Aanbevolen sessies

Voor een perfect resultaat raden wij de paketten aan.

u dient de Brazilian Butt lift  één keer per week te ondergaan. Bij minder frequent gebruik zal het langer duren voor het vet wordt gemobiliseerd naar het gewenste plek.