opc_loader

Wensenlijst

Cavitatie

                                                                      WhatsApp Image 2018-11-20 at 16.04.58 (1)

Cavitatie is één  methodes om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier. Cavitatie is een alternatief voor behandelingen als liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hierbij niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verminderen van overtollig vet op lichaamsdelen waar het door beweging en training niet weg te krijgen is. Door middel van geluidsgolven (40 kHz) worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door dit caviteren worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de behandelde vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgebroken en afgevoerd. De hoeveelheden vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Daarom kunnen we alleen kleine zones behandelen. Deze methode van vet verwijderen kunnen we toepassen op bijvoorbeeld buik, dijen, bovenarmen en lovehandles. Ook gebruiken we deze methode voor het aanpakken van hardnekkige cellulitis.

Verloop van de cavitatie behandeling

Voor de behandeling zullen we uw lichaam in kaart brengen zodat we duidelijk de resultaten kunnen zien. Uw lengte en nog een aantal andere belangrijke gegevens maken een totaal beeld. Deze gegevens worden genoteerd in uw klantdossier en worden vergeleken bij de laatste behandeling. Ook is het belangrijk om 24 uur van tevoren 2 liter water te drinken.

Na het aanbrengen van contactgel wordt de behandelkop van het cavitatie-apparaat op de plekken gezet waar het vet moet worden verwijderd. De behandeling is pijnloos, de klant voelt soms wat prikkelingen of warmte. Er wordt geen schade toegebracht aan bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. Na de behandeling, die ongeveer een half uur in beslag neemt, krijgt u een lymfedrainage massage. Dit gaat verslapping van de huid tegen.

Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk uw lichaam verlaten adviseren wij om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken. Dit zal bijdragen aan een goed resultaat.